Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu

Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu şenliklerinde doyasıyla eğelendiler


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu şenliklerinde doyasıyla eğelendiler.
     Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu 4/B sınıfında eğitim gören 45 öğrenci için düzenlenen yıl sonu şenlikleri kapsamında Eczacılar Lokalinde düzenlenen etkinlikte duygulu anlar yaşandı. 4. sınıf öğrencileri yaptıkları gösterilerle aileleri ve konuklarını adeta büyülerken zaman zaman anne ve babaların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
     Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilerinde katıldığı geceye öğrencilerin yaptığı çeşitli gösteriler damgasını vurdu. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede bir konuşma yapan Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu Müdürü Seydi Vakkas Yıldırım en iyi şartlarda yetişmeleri için öğrencilerine gerekli her türlü desteği verdiklerini belirtti.
     4/B sınıfı öğretmeni Mukim Kaya ise, şunları kaydetti:
     21. yüzyıl dünyasında yaşayacak olan öğrencilerimize vatanlarına ve dünyaya faydalı en iyi bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettiğimiz öğrencilerimizin her türlü bilgi ve donanıma sahip olmaları konusunda elimizden geleni çabayı gösterdiğimize inanıyorum. Bu gayretimizi hem öğrencilerimiz hemde velilerimiz zaman içinde daha iyi takdir edeceklerine inanıyorum. Bugün bir üst sınıfa geçen öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmen, idareci ve ailelerimize ulusumuz adına teşekkür ediyoruz.
     Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. 4/B sınıf öğrenci korosu bir birinden güzel parçalar seslendirirken öğrencilerin oynadığı skeçler ve hal koyunları gösterisi izleyenleri adeta büyüledi.
     Etkinliğin sonunda öğretmenleri ve arkadaşlarına veda eden 4/B sınıf öğrencileri bir üst sınıfa geçmenin mutluluğuyla gecenin anısına hatıra fotoğraflar çektirdi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER