Mehmet Öcalan, İmralı Adasına gitti

Mehmet Öcalan, İmralı Adasına gitti -Terör örgütü elebaşı Öcalanın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyi ile görüşmek üzere İmralı Adasına gitti


BURSA (A.A) - Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalanın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için İmralı Adasına gitmek üzere Gemlik Limanından, İmralı Adasına hareket etti.
     Sabah saatlerinde Gemlike gelen Mehmet Öcalan ve İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki iki mahkumun yakını oldukları belirtilen iki kadın, İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bir saat süreyle otomobilde bekledi.
     Otomobilin ön yolcu koltuğunda oturan Öcalan, bekleyişin ardından elindeki iki poşetle dışarı çıkarak, kimlik ve diğer kontroller için Gemlik Jandarma Komutanlığına geçti.
     Öcalan ve mahkum yakını iki kadın, jandarmadaki işlemlerin ardından, Gemlik Limanından, İmralı Adasına gitmek üzere yola çıktı.
     Mehmet Öcalan, 17 Kasım 2012 tarihinde de adaya giderek ağabeyi Abdullah Öcalan ile yüz yüze görüşmüştü. Öcalan, aynı gün yaptığı yazılı açıklamada, yüz yüze görüştüğü İmralı Cezaevindeki ağabeyi Abdullah Öcalanın, cezaevlerindeki açlık grevi eylemlerine bir an önce son verilmesi çağrısında bulunduğunu belirtmişti.
    
     Muhabir: Hurşit Topal/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Mehmet Öcalan, İmralı Adasına gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER