Mehmet Akif İnan Okullar Arası Halı

Bahar Spor Şenliği yarın başlayacak


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisinin birlikte düzenlediği Bahar Spor Şenliğinin yarın başlayacağı bildirildi.
     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı açıklamada, Türkiyenin benzer nitelikteki en büyük şenliğine ev sahipliği yaptıklarını belirterek, bahar şenliklerinin 3 gün süreceğini belirtti.
     Bahar Spor Şenliğini düzenlemelerindeki amaçlarının, çocuklar ve gençler başta olmak üzere herkesi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve spor yapmalarını teşvik etmek olduğunu ifade eden Zolan, İnşallah spor yapmayanlar şenlik vesilesiyle spor yapmaya başlayacak. Çocuklarımız çocuk olmanın tadını çıkarak. Tüm vatandaşlarımızı ücretsiz şenlik etkinliklerine bekliyoruz dedi.
     Bu yıl 1.si düzenlenecek ve her yıl geleneksel hale getirilmesi planlanan Bahar Spor Şenliğinde futbol, sokak basketbolu, oturarak voleybol, goalball, halat çekme, atletizm, halk koşusu ve yürüyüşü, bisiklet turu, geleneksel mendil kapma, yakar top ve körebe gibi spor branşları yer alıyor. Adalet Parkında düzenlenecek şenlik herkese açık olacak ve ücretsiz gerçekleşecek.
     (İBS-MUS-RMZ)
<< Önceki Haber Mehmet Akif İnan Okullar Arası Halı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER