MEGİADtan mini fuar

MEGİADtan mini fuar -MEGİAD Başkanı Gürsoy: Fuar, üyeler arasındaki dostluk ve ticareti geliştirdi


MERSİN (A.A) - Mersin Girişimci İşadamları Derneği (MEGİAD) üyeleri arasında ticareti geliştirmek amacıyla mini fuar düzenlendi.
     Alper Gürsoy, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı bir organizasyona imza atarak, üyeler arasında dostluk ve arkadaşlığın yanı sıra ticaretin gelişmesi amacıyla bir otelin bahçesinde, mini fuar düzenlendiklerini belirtti.
     Mersinin ticari hacmine katkı sağlamayı da hedefleyen fuarda 100e yakın firmanın stant açtığını ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:
     MEGİAD üyesi iş adamları arasındaki ticari işbirliğinin arttırılmasıyla bu yıl içinde 10 milyon lira ciro hedefleyen derneğimiz, düzenlenen bu organizasyonla hedefin 4.2 milyon liralık bölümünü gerçekleştirdi. Kentimizde ilk kez gerçekleştirilen ve uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz mini fuar, üyeler arasındaki dostluk ve ticareti geliştirdi. Üyelerimizin bir araya getirerek, birbirlerini ve firmalarını daha yakından tanımalarına ve birlikte iş yapmalarına olanak verdiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimiz gelecek yıllarda üye sayımız kadar stant açmak. Bu bölgesel etkinliğimizde tüm stantları gezip kartvizit alışverişinde bulunan, yeni ortaklıklar ve ticari ilişkiler kuran iş adamlarımız, derneğimize güç katacaklar.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MEGİADtan mini fuar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER