Medya Konseyi Derneği Başkanı Erdoğan:

Medya Konseyi Derneği Başkanı Erdoğan: 28 Şubat postmodern darbesinin soruşturma sürecinde medya ve iş dünyası da hesap vermelidir


ÇORUM (A.A) - Medya Konseyi Derneği Başkanı Lokman Erdoğan, 28 Şubatın soruşturma sürecinde, medya ve iş dünyasının da hesap vermesi gerektiğini savundu.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin demokratikleşme sürecinde 28 Şubat soruşturmasının özel bir yeri olacağına inandıklarını, 28 Şubatın diğer darbelerden farklı olarak asker ve sivil uzantıların işbirliğiyle yapıldığını öne sürdü.
     28 Şubatın asker öncülüğünde medya, sivil toplum kuruluşları, yargı ve akademi ile bazı siyasi partilerin desteğiyle gerçekleştiğini savunan Erdoğan, şunları kaydetti:
     28 Şubat soruşturmasının başarılı olması için bu büyük koalisyonun üzerine gidilmeli ve medya da hesap vermelidir. Bu sürecin lideri askerlerdir, fakat onların en büyük destekçileri asker zihniyetli sivillerdir. 28 Şubat postmodern darbesinin soruşturma sürecinde mutlaka medya ve iş dünyası da hesap vermelidir.
     (ESM-ORH)
<< Önceki Haber Medya Konseyi Derneği Başkanı Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER