MATSO yönetim kurulu Başsavcı İlhan Ocakı

MATSO yönetim kurulu Başsavcı İlhan Ocakı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetim kurulu, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İlhan Ocakı ziyaret etti.
     Ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocaka görevinde başarılar dileyerek Türk adaletine olan güvenlerini dile getirdi. Türk adalet terazisinin ön yargısız, tarafsız ve doğru tarttığını ifade eden Vural, Toplumsal barışın ve huzurun oluşturulmasında ve devam ettirilmesi, adalet sisteminin önemli bir fonksiyonudur. Toplumsal olayların ve kargaşanın önüne geçilmesinde, adalet kurumlarına büyük sorumluluk düşüyor dedi.
     Birey ve toplum olarak adalet dağıtan kurumlara yardımcı olunması gerektiğine değinen Vural, herkesin kendi adaletini aramasının önüne geçen, etkin ve hızlı işleyen bir adalet sisteminin, devlete ve onun kurumlarına güveni artıracağını vurguladı.
     Vural, İnsan hak ve hürriyetlerinin korunmasında, teminat altına alınmasında, devlet ve millet olgusunun varoluşunda ve yaşatılmasında hukukun ve adalet sisteminin etkin rolü bulunuyor. Adalet alanındaki sorunların ve taleplerin giderilmesi, adaletin ve hukukun daha iyi ve sağlıklı işlemesi anlamına geliyor diye konuştu.
     Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak da, ziyaret için teşekkür ederek, adalet kurumlarına güvenmeye devam edilmesini gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MATSO yönetim kurulu Başsavcı İlhan Ocakı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER