Masa tenisi

Masa tenisi -Kaskispor, 3. sıraya yerleşti


KAYSERİ (A.A) - Süper Ligdeki mücadelesini ilk üçte tamamlayarak önümüzdeki sezon Euro Cupta mücadele etmek isteyen Kaskispor Masa Tenisi Takımı, Süper Lig 1. etap karşılaşmalarında yapmış olduğu 4 maç sonucunda 3. sıraya yerleşti.
     Müsabakaların, İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda gerçekleştiğini belirten KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, Kaskispor Masa Tenisi Takım sporcularımız, 2012-2013 Süper Lig 1. Etap müsabakalarına katıldı. Takımımız, müsabakalarda Beşiktaş, Türk Telekom, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adana Masa Tenisi İhtisas takımları ile karşılaştı dedi.
     Batukan, Masa Tenisi Takımının, 1. etap maçlar sonucunda 7 puan alarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fenerbahçenin ardından üçüncü olduğunu söyledi.
     Kaskispor Masa Tenisi Takımı sporcularının, Süper Lig 1. etap müsabakalarında 4 takım ile yarıştığını belirten Batukan, şunları kaydetti:
     Mücahit Soyak, Halil Adak, Ali Lashın ve El Sayed Lashınden oluşan takım sporcularımızı şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Ankara Altındağ Spor Salonunda yapılacak 2. etap maçlarına katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER