Marmariste yeni bir yardım derneği kuruldu

Marmariste yeni bir yardım derneği kuruldu


MUĞLA (A.A) - Marmariste, kamu yararına çalışmayı amaçlayan Marmaris İhtiyaç Sahipleri İçin Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (MİYED) kuruldu.
     Kuruluşunu tamamladığı belirtilen derneğin kurucu yönetim kurulu üyeleri, Marmaris Polisevinde düzenledikleri toplantıyla basın mensuplarına yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     MİYED Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hayat Yaraş, Başkan Yardımcısı Emine Ülker Durmaz, Sekreter Hasibe Türkoğlu, Sayman Emine Dağlı, Basın Sözcüsü Üye Ata Sevgi ve diğer üyeler Havva Erkılıç ve Haldun Dağlının derneğin 6 ay içerisinde yapılacak olan ilk genel kuruluna kadar görevlerini sürdüreceği açıklandı.
     Derneğin kurucu başkanı Yaraş, yaptığı konuşmada, toplumsal başarı için basının da en az sivil toplum kuruluşları kadar önemli olduğunu söyledi.
     Basın mensuplarının da desteğiyle önemli hizmetler yapmayı hedeflediklerini anlatan Yaraş, Amacımız yaş grubuna bakmaksızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm üretebilmek. MİYED olarak özellikle ihtiyacı olan ailelerin çocuklarının eğitimleri ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için çaba göstereceğiz. Siz değerli basınımızın da vereceği destekle başarılı olacağımıza inanıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste yeni bir yardım derneği kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER