Marmariste hırsızlık iddiası

Marmariste hırsızlık iddiası -Alışveriş merkezinden iki günde 3 fotoğraf makinesi çaldığı iddia edilen 2 turist gözaltına alındı


MUĞLA (A.A) - Marmariste bir alışveriş merkezinden iki günde 3 fotoğraf makinesi çaldığı iddia edilen 2 turist, gözaltına alındı.
     Armutalan beldesindeki bir alışveriş merkezinin elektronik eşya reyonunda, bir fotoğraf makinesinin yerinde olmadığını fark eden mağaza yetkilileri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yetkililer, fotoğraf makinesinin iki kişi tarafından alındığını belirledi.
     Bir gün sonra aynı kişilerin alışveriş merkezine geldiğini gören yetkililer, güvenlik kameralarından zanlıları takip etmeye başladı. Raftaki iki fotoğraf makinesini kutularından çıkartarak çantalarına koyan bu kişiler, kasadan ürünlerin parasını ödemeden geçince alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerince yakalandılar.
     Olay yerine çağrılan polis ekiplerince gözaltına alınarak Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya götürülen zanlıların İskoç turistler Joseph F. (46) ve Micheal M. (49) olduğu tespit edildi.
     Aileleriyle Marmarise tatile geldikleri öğrenilen İskoç turistlerin emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.
     Bu arada, değeri yaklaşık yaklaşık 5 bin lira olan 3 fotoğraf makinesi ise alışveriş merkezine iade edildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER