Marmariste elektrik kesintisi

Marmariste elektrik kesintisi


MUĞLA (A.A) - Marmariste trafo merkezinde yapılacak bakım çalışması nedeniyle 28 Kasım Çarşamba günü 2 saat süreyle elektrik kesintisi olacağı bildirildi.
     Aydem elektrik Dağıtım AŞ İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Muğla İşletme ve Bakım Grup Başmühendisliği tarafından Marmaris-1 Trafo Merkezinde gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada, 28 Kasım Çarşamba günü saat 05.00-07.00 saatleri arasında uygulanacak elektrik kesintisinden Marmaris ilçe merkeziyle İçmeler, Armutalan, Turunç, Beldibi ve Bozburun beldelerinin yanı sıra 13 köyün etkileneceği kaydedildi.
    
     -Ulada da kesinti olabilir-
    
     Saat 00.00dan itibaren Ula ilçesinin Akyaka ve Gökova beldeleri ve toplam 17 köyünün ise Muğla merkezi üzerinden enerjilendirileceğine işaret edilen açıklamada, ancak kısıt şartlarının oluşması durumunda bu merkezlerin bir bölümüne veya tamamına elektrik verilemeyebileceği ifade edildi.
     Bu arada, bakım çalışması süresince elektrik verilemeyecek bölgelerdeki tesislerinde bakım planlayan ilgililerin kendi güvenlik önlemlerini almaları gerektiği ve TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerjinin daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınması gerektiğine dikkat çekildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER