Markette gasp, güvenlik kamerasına yansıdı

Markette gasp, güvenlik kamerasına yansıdı -Antalyada girdikleri markette işyeri sahibini bıçak tehdidi ile etkisiz hale getirip para, içki ve sigaraları gasp eden 2 zanlı, gasp ettikleri para ile yaptıkları pikniğin ardından yakalandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada girdikleri markette işyeri sahibini bıçak tehdidi ile etkisiz hale getirip para, içki ve sigaraları gasp eden 2 kişi, gasp ettikleri para ile yaptıkları pikniğin ardından yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, önceki gece Fener Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarındaki bir markete giren iki kişi market sahibi Candan Gençkal ile bir süre sohbet etti. Bu sırada bu kişilerden birisi, cebinden çıkardığı bıçak ile Gençkalı tehdit ederek yere yatırdı.
     Ardından kasayı açan zanlılar marketten 900 lira, içki ve sigaraları alarak kaçtı. Bu sırada marketin güvenlik kamerasını fark eden zanlılar, güvenlik kamerasının kayıtlarının bulunduğunu düşündükleri bilgisayarın kasasını da yanlarında götürdü.
     Gençkalın ihbarı üzerine markete gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıların güvenlik kamerasının kayıtlarının bulunduğu bilgisayar kasası yerine, POS cihazlarının bağlı bulunduğu bilgisayar kasasını aldığını tespit etti.
     Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlıların hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan M.D. (23) ve K.D. (30) olduğunu belirledi. Zanlıların gasp ettikleri para ve içki ile yaptıkları pikniğin ardından sonra otomobille geri döndükleri belirleyen polis, yaptıkları takibin ardından otomobili Akdeniz Bulvarında durdurarak M.D. ve K.D.yi gözaltına aldı.
     Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Markette gasp, güvenlik kamerasına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER