Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu:

Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: Bienalin açılış organizasyonuyla ilgimiz yok


MARDİN (A.A) - Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 2. Uluslararası Mardin Bienalinin açılış organizasyonuyla ilgilerinin bulunmadığını bildirdi.
     Ayanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada basında çıkan AK Partili Belediye Başkanı ve Mardin Valiliğinin sponsor olduğu Bienalin açılış kokteylinde içecek olarak sadece şarap ikram edildi şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
     Haberin araştırma yapılmadan yazıldığını, söz konusu 2. Uluslararası Mardin Bienalinin Başbakanlık Tanıtma Fonu, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi ve Mardin Valiliğince desteklendiğini anımsatan Ayanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Mardinde Skandal Açılış başlığıyla yayınlanan haberde, AK Partili Belediye Başkanı ve Mardin Valiliğinin sponsor olduğu Bienalin açılış kokteylinde içecek olarak sadece şarap ikram edildi şeklinde ifadelere yer verilmiştir. 2. Uluslararası Mardin Binealinin resmi sponsorları arasında Mardin Belediyesi yer almamaktadır. Mardinin tanıtımı, kültürel, sosyal ve sanat hayatına katkı sunacak her türlü organizasyona katkı sağlamakla birlikte, Mardin Belediyesinin; haberde yer verilen açılış kokteyli ve orada yapılan ikramlarla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik/İbrahim Sincar/ Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER