Mardinde bulunan kadın cesedi

Mardinde bulunan kadın cesedi -Mısır tarlasında cesedi bulunan 19 yaşındaki kadının ölümüne ilişkin gözaltına alınan enişte tutuklandı


MARDİN (A.A) - Kızıltepe ilçesinde, mısır tarlasında cesedi bulunan 19 yaşındaki kadının ölümüne ilişkin gözaltına alınan enişte tutuklandı.
     Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İpek Mahallesi Akdoğan Yolu üzerindeki mısır tarlasında, 4 Eylül Salı günü yarı çıplak vaziyette bir kadın cesedinin bulunduğu belirtildi.
     Elleri arkadan bağlı ve boyun kısmı iple sarılı olduğu tespit edilen cesedin, gerekli incelemelerinin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldığı kaydedildi.
     Aynı gün kız kardeşinin kayıp olduğunu belirten M.Y. isimli şahsa yaptırılan teşhiste, cesedin Necla Yaprak (19) isimli kadına ait olduğunun belirlendiği ifade edildi.
     Yaprakın yakın akrabalarının ifadelerine başvurulduğu aktarılan açıklamada, şöyle denildi:
     Yapılan yoğun çalışmalarda Yaprakın ablası olan K.Ynin ikametine bitişik ahırın duvarına asılı vaziyette bulunan ip parçasının, maktulenin boynunda sarılı ip ile aynı olduğu görüldü. Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izinle yapılan aramada, 2 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 3 şarjör ele geçirildi. Ayrıca bahse konu ip parçasına el konuldu. Şüpheli olarak yakalanan Necla Yaprakın eniştesi ve ikamet sahibi olan C.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
    
     Muhabir: Serkan Yücel Aydın / Şengül Oymak
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardinde bulunan kadın cesedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER