Manyastan kısa kısa

Manyastan kısa kısa -Mimarlar Odasınca düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Mimarlar Odasınca, altı ilçenin temsilciliklerinin desteğiyle düzenlenen resim yarışmasının Manyas ayağında ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı.
     Belediye Düğün Salonundaki resim sergisinin açılışı ve ödül törenine, Manyas Kaymakamlığına vekalet eden Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Mimarlar Odası Başkanı Tevfik Aykul, öğrenciler ve velileri katıldı.
     Ardından geçilen ödül töreninde, resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Aykul, bu yıl resim yarışmasında engelsiz çevre konusunu seçtiklerini belirterek, engelli insanların yaşamalarını sağlama bilincini çocuklara aşılamayı hedeflediklerini söyledi.
    
     -Gönül Elçileri projesi çalışma komisyonu toplandı-
    
     Gönül Elçileri projesi çalışma komisyonu, Manyas Kaymakamlığına vekalet eden Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçerin eşi Aysel Tunçer başkanlığında Öğretmenevi Toplantı Salonunda bir araya geldi.
     Tunçer, Susurlukta proje kapsamında yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi. Manyasta da gönül elçilerinin çoğalmasını arzuladıklarını ifade eden Tunçer, "Başbakanımızın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde hayata geçirilen vicdani projede amacımız gönülden gönüle ulaşmak, yardımlaşma duygusunu en üst seviyelere çıkarmak" dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Manyastan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER