Manisa Valisi Daşöze ziyaret

Manisa Valisi Daşöze ziyaret


MANİSA (A.A) - Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöze veda ziyaretinde bulundu.
     Altuna yeni görevinde başarılar dileyen Daşöz, karayolları teşkilatının, en güçlü, en önemli teşkilatlardan biri olduğunu belirtti.
     Altun ile çalışmaktan çok büyük keyif aldıklarını kaydeden Daşöz, Atandığı görev ülkemiz için çok önemli bir görev, bu yeni görevin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu defa Türkiyemizin her tarafına hizmet edecek şekilde çalışma alanını genişletmiş olacaktır. Manisa halkı adına ve şahsım adına Manisamıza yapmış oldukları unutulmaz hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Altun da, Manisa için birlikte güzel çalışmalara imza attıkları kaydederek, şunları söyledi:
     Manisadaki bütün projelerimizi, birleştirici, kaynaştırıcı ve liderdik göreviyle desteklediniz. Bu destekleriniz ile projelerimizin önünü açtınız. Ülkemize güzel hizmetler kazandırılmasına yardımcı oldunuz. Bu desteklerinizden dolayı kurum ve şahsım adıma teşekkür ederim.
     Vali Daşöz, Altuna Manisaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ile Manisanın yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisa Valisi Daşöze ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER