Manisadaki uyuşturucu operasyonu

Manisadaki uyuşturucu operasyonu -Daha önce çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 3 zanlı tutuklandı


MANİSA (A.A) - Manisa ve Saruhanlı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 3 zanlı tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Saruhanlıda bir ay önce uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen şüphelilerin adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 9 kişiden 3ü hakkında Manisa 2. Ağır Ceza Mahkamesince yakalama kararı çıkarıldı.
     Gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Manisa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 500 polis, özel harekat timleri ve helikopter destekli olarak il merkezi ve Saruhanlı ilçesinde uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen şüphelilerin adreslerine düzenlediği eş zamanlı operasyonda 48 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 39u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış 9u ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER