Manisada AK Kadınlar Ormanı kurulacak

Manisada AK Kadınlar Ormanı kurulacak


MANİSA (A.A) - Turgutlunun Yukarı Bozkır köyü Kayrakderesi mevkisine kurulacak AK Kadınlar Ormanı için fidan dikim töreni yapıldı.
     Törene, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Manisa Çevre Orman Müdürü Yahya Güngör, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten ile çok sayıda parti üyesi katıldı.
     İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, törendeki konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla başlatılan ağaçlandırma seferberliğinde, 2008-2012 yılları arasında Türkiyede 2 milyon 300 bin hektarlık alanın ağaçlandırılmasının planlandığını söyledi.
     Bu hedef çerçevesinde, Türkiyede 2 milyon 420 bin hektar alanın ağaçlandırıldığını kaydeden diyen Aydın, hedefin aşılmasında, sivil toplum kuruluşlarının katkılarının büyük olduğunu ifade etti.
     AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur ise AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının 3 milyon 250 bine ulaşan üye sayısıyla dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütü olmayı başardığını dile getirerek, 81 İle 81 AK Orman projesiyle, 81 ilde her bir kadın üye adına fidan dikilecek. Böylece ülkede AK Ormanlar yeşerecek dedi.
     Proje çerçevesinde Kayrakderesi mevkisine 2 bin, il genelinde ise 34 bin fidan dikileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Manisada AK Kadınlar Ormanı kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER