Manavgat MYOdan öğretim görevlileri ve idari

Manavgat MYOdan öğretim görevlileri ve idari personele plaket


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulunda 2011-2012 eğitim öğretim yılının ardından öğretim görevlileri ve idari personele teşekkür plaketi verildi.
     Manavgat Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda yapılan törene yüksek okul müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, müdür yardımcıları Doç. Dr. Hacer Sert ile Dr. Levent Pala, öğretim görevlileri ve idari personel katıldı.
     Prof. Dr. Ali Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, yüksek okulun 2004 yılında hizmete açıldığını belirtti.
     Manavgat Meslek Yüksek Okulunun farklı bir noktada olduğunu ifade eden Erdoğan, Eğitim öğretim faaliyeti, sahip olduğumuz fiziki altyapı, öğrencilerin eğitim öğretim hayatları açısından oldukça iyi durumdayız. İstihdam sorunu olmayan bir okuluz dedi.
     Öğretim elemanı sayılarının oldukça az olduğunu, ama bunu avantaja çevirebilmek için üniversitenin değişik birimlerinden öğretim üyelerini yüksek okula davet ettiklerin anlatan Erdoğan, özellikle sektörden uygulamalı ders aldıkları çok kişi olduğunu kaydetti.
     Erdoğan konuşmasının ardından müdür yardımcıları, öğretim görevlileri ve personele hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat MYOdan öğretim görevlileri ve idari Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER