Manavgat MYOda görev değişimi

Manavgat MYOda görev değişimi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğanın yerine Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hacer Sert atandı.
     Prof. Dr. Ali Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında, 2003 yılında Manavgat MYOya kurucu müdür olarak göreve başladığını, bu sürede 3 rektörle çalıştığını söyledi.
     Yaklaşık 10 yıllık süreçte Manavgat MYOyu örnek bir okul haline getirdiklerini kaydeden Erdoğan, Hacettepe Üniversitesinden öğrencim olan Doç. Dr. Hacer Serte görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendisi iki yıldır müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerini getireceğine inancım sonsuzdur dedi.
     AÜ Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Erdoğan, üniversitenin kurduğu 20 kişilik araştırma ekibinin başında yoğun bir çalışma dönemine gireceğini belirtti.
     Manavgat MYOnun yeni müdürü Doç. Dr. Hacer Sert ise Prof. Dr. Erdoğanın Manavgat MYOya çok büyük emekler verdiğini belirterek, Gözü arkada kalmayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Manavgat MYOda görev değişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER