Manavgat Kaymakamı Bulgurlu:

Manavgat Kaymakamı Bulgurlu: -TSE Türkiyede ilk defa bir kaymakamlıkla ilçenin bütün mülki sınırlarının kalite belgesi alması konusunda protokol yaptı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, TSEnin ilk defa bir kaymakamlıkla ilçenin büyün mülki sınırlarının kalite belgesi alması konusunda protokol yaptığını bildirdi.
     Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeleri duyurmak amacıyla Manavgat Kaymakamlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğünün proje sayısının 7ye ulaştığını belirterek, müdürlük personeline teşekkür etti.
     Projelerde insanların yaşadığı sorunlara çareler üretmenin esas olduğunu kaydeden Bulgurlu, Yaşamın olduğu değişimin ve dönüşümün olduğu her yerde yeni yeni sorunlar ortaya çıkacaktır. Ama biz, elimizdeki mevcut imkanlarımızla sorunları çözmesini ve üstesinden gelmesini bilmeliyiz dedi.
     Manavgat Kalite Yönetim Birimi tarafından 30dan fazla projenin yürütüldüğüne dikkati çeken Bulgurlu, Manavgatın Güvenilir Yaşam Sahası Olarak Kalitelendirilmesi Projesinin en önem verdikleri proje olduğunu belirtti. Konuyla ilgili olarak Türk Standartlar Enstitüsü ile protokol imzaladıklarını hatırlatan Bulgurlu, TSE Türkiyede ilk defa bir kaymakamlıkla ilçenin bütün mülki sınırlarının kalite belgesi alması konusunda protokol yaptı diye konuştu.
     Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ise müdürlük olarak hazırladıkları Bölünmüş Ailelere Eğitim Desteği Projesi, Ekolojik Yaşama Destek Projesi, İlk Yardım ve Önleyici Sağlık ve Güvenlik Tedbirleri Projesi ile Kardeş Okul Projesi hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Manavgat Kaymakamı Bulgurlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER