Manavgat Emniyetinden mahalle muhtarlarıyla asayiş toplantısı

Manavgat Emniyetinden mahalle muhtarlarıyla asayiş toplantısı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Emniyet Müdürlüğünde mahalle muhtarlarının katılımıyla asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı.
     Toplantıya Manavgat Emniyet Müdür Yardımcı Mustafa Karaarslan, Cumhuriyet ve Şelale polis merkezleri ile asayiş büro amirliğinden komiserler katıldı.
     Toplantıda konuşan Manavgat Emniyet Müdür Yardımcı Mustafa Karaarslan, mahalle aralarında denetimleri sıklaştıracaklarına belirterek, amaçlarının suç işlendikten sonra suçluyu yakalamaktan çok, suçu işlenmeden önlemek olduğunu söyledi.
     Mahallelerde denetimlerin artmasından zaman zaman vatandaşların rahatsız olabileceğini kaydeden Karaarslan, Biz vatandaşımızın daha güvenli yaşaması için her türlü denetimi yapacağız. Mahalle aralarındaki kurallara uymayan motor ve araç sürücülerini en aza indirerek vatandaşlarımızın huzurlu olmasını istiyoruz dedi.
     Toplumda Şiddeti Önleme Büro Amirliğinde görevli polislerle vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemeyi attıracaklarını kaydeden Karaarslan, Özellikle bayan polis arkadaşlarımız mahallelerimizde şiddete maruz kalan bayanlar varsa bunlarla irtibata geçecek. Ne kadar toplumun içinde olursak, sorunları daha fazla çözebiliriz. Amacımız suç işlenmeden sorunları çözmektir diye konuştu.
     Karaarslan, eğitim öğretim yılının başlamasını ardından okul çevrelerinde de denetimi artıracaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER