Manavgatta cinayet

Manavgatta cinayet -Bir kişi tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü


ANTALYA (A.A) - Manavgatta bir kişi, aralarında çıkan tartışma sonucu oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçeye bağlı Ulukapı köyünde, Kemalettin Kalkan (60) ile oğlu Umut Kalkan (28) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Umut Kalkan babasına bıçak çekti. Bunun üzerine otomobilinin bagajından ruhsatlı av tüfeğini alan Kemalettin Kalkan, oğlunun başına bir el ateş etti.
     Umut Kalkan, yaklaşık iki metre yüksekten yol kenarındaki ırmağa düştü. Baba Kemalettin Kalkan, daha sonra av tüfeğiyle Manavgat Cumhuriyet Savcılığına giderek teslim oldu.
     Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Umut Kalkanın cesedini aramak için Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi dalgıçlarından yardım istendi. Manavgat Barajının suyunun kesilmesinin ardından itfaiye ekipleriyle dalgıçların ırmakta yaptığı aramada, Umut Kalkanın cesedi olay yerinden yaklaşık 50 metre aşağıda bir ağacın köküne takılı halde bulundu.
     Kalkanın cesedi, daha sonra Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Baba Kemalettin Kalkanın sorgusunun ise jandarmada sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER