Malkarada Oyunlarla Çocuk Gelişimi Projesi

Malkarada Oyunlarla Çocuk Gelişimi Projesi -Proje kapsamında ilçeye Almanya, Yunanistan ve Bulgaristandan öğretmen heyeti geldi


TEKİRDAĞ (A.A) - İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ar-Ge birimince hazırlanan ve Avrupa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Oyunlarla Çocuk Gelişimi Projesi kapsamında, Almanya, Yunanistan ve Bulgaristandan öğretmen heyeti Malkaraya geldi.
     Eğitim çalışmaları için ilçeye gelen yabancı öğretmen heyete, bütün dünyada geçerli olan Avrupa Gençlik Sertifikası verildi.
     Malkara Milli Eğitim Müdürü Alis Saraç, gelen konuklara proje çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür ederek,sertifikalarını takdim etti.
     Almanya adına Türk Alman Konseyi Başkanı Taciddin Yatkın, Bulgaristan adına Lillia Petkova, Yunanistan adına da Franziska Lüneburg belgelerini aldı.
     Projeyle ülkelerdeki çeşitli çocuk oyunlarının kişilik gelişimlerine olan katkısının ortaya çıkartılacağı ve bu çalışmanın Avrupa Ulusal Ajansı tarafından kitaplaştırılarak bütün ülkelerin eğitim kurumlarına gönderileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Alper Eral / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Malkarada Oyunlarla Çocuk Gelişimi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER