Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batmanda

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batmanda -Bakan Şimşek, Hasankeyfte restorasyonu bitip ziyarete açılan İmam Abdullah Türbesini ziyaret etti


BATMAN (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batmanın tarihi Hasankeyf ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak ziyarete açılan İmam Abdullah Türbesini ziyaret etti.
     Tarifeli uçakla Batmana gelen Şimşek, Vali Yılmaz Arslan, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.
     Bir süre önce annesini kaybeden Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bekir Çağlara başsağlığı ziyaretinde bulunan Şimşek, ardından partisinin İcra Kurulu Toplantısına katıldı.
     Daha sonra Hasankeyf ilçesine geçen Bakan Şimşek, burada Batman Üniversitesi Rektörü ve Hasankeyf kazıları başkanı Prof. Dr. Abdusselam Uluçam ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Rektör Uluçam, ilçe girişindeki bir tepe üzerinde bulunan ve Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kültür Varlıkları Koruma ve Onarım Bölümü tarafından restore edilen İmam Abdullah Türbesi hakkında Şimşeke bilgi verdi.
     İmam Abdullah Türbesinde dua eden Bakan Şimşek, güzel bir eserin kazandırıldığını belirterek, restorasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batmanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER