Malatya Valisi Şahinden TSOya ziyaret

Malatya Valisi Şahinden TSOya ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoçu ziyaret etti.
     Erkoçun oda binasının önünde karşıladığı Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, kurumların diyaloğuna büyük önem verdiğini söyledi.
     Son zamanlarda idareye yeni giren yönetişim kavramına dikkati çeken Şahin, Yönetişim, bir il yönetilirken ya da bir kurum yönetilirken onun hizmet alanı ya da ilgili tarafı, ortağı, paydaşı olabilecek kişi ya da kurumların o yönetimin nasıl olacağı hususundaki görüşlerinin alınıp, değerlendirilmesi ve onlardan istifade edilerek yönetime devam edilmesi diye konuştu.
     Kendisinin de Malatyada hem kurumların, hem de özelde fikri olan kişilerin bütün fikirlerine, tekliflerine açık olduğunu vurgulayan Şahin, Bu görüşleri titizlikle değerlendirmek ve ilin hayrına olabilecek şekilde hayata geçirmek isteriz. Bu bizim de faydamıza olur. Bu anlamda TSO çok önemli bir kuruluş dedi.
     Hasan Erkoç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, atanmışların ve seçilmişlerin şehrin idaresinde ortak akılla hareket etmeleri gerektiğini söyledi.
     TSO olarak Malatyada iş platformunu oluşturduklarını anlatan Erkoç, Malatyaya hizmetin Malatyanın sorunlarını müşterek tartışmaktan ve müşterek konuşmaktan geçtiğinin farkındayız. İnşallah Sayın Valimizle bu anlamda uyum içerisinde Malatyaya daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahinden TSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER