Malatya Okuyor Kampanyası

Malatya Okuyor Kampanyası -Proje kapsamında en fazla kitap okuyan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi


MALATYA (A.A) - Malatya Okuyor Kampanyası kapsamında 3 yıl içinde en fazla kitap okuyan öğrenciler, dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi.
     Malatya Valisi Ulvi Saran tarafından başlatılan ve proje kapsamında 3 yılda en fazla kitap okuyan öğrencilerin ödüllendirilmesi için Atatürk Spor Salonunda tören düzenlendi.
     Saran, burada yaptığı konuşmada, kampanyanın okuma oranlarında ciddi artış sağladığını dile getirdi.
     Öğrencilerin bir bölümünün üniversite sınavlarına hazırlanmaları nedeniyle kampanyaya katılamadıklarına dikkati çeken Saran, buna rağmen öğrencilerin büyük bir özveriyle kampanyaya katıldıklarını ifade etti.
     Malatyada son dönemlerde yapılan okuma etkinliklerinin büyük ses getirdiğini vurgulayan Saran, tüm öğrencilerin okuma kampanyasından nasiplenmesini istediklerini söyledi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da Malatyada vatandaşın kitap okuma alışkanlığını arttırmak için yapılan çok sayıda etkinliğin başarılı olduğunu belirtti. Bulut, özellikle öğrenciler başta olmak üzere vatandaşların kampanyalara gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Saran ile Bulut, kitap okuma sıralamasında dereceye giren öğrencilere madalya ve dizüstü bilgisayar hediye etti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir/Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Okuyor Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER