Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Erenden Belediye

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Erenden Belediye Başkanı Çakıra ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, bazı mahalle ve köy muhtarlarıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakırı ziyaret etti.
     Mustafa Eren, ziyarette yaptığı açıklamada, Malatyanın büyükşehir olması durumunda Malatya Belediyesinin sorumluluklarının da artacağını söyledi.
     Malatyanın büyükşehir olmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Eren, Malatyanın her yerinde sürdürülen çalışmalardan vatandaşlar dahil olmak üzere bizler de gayet memnunuz. Kuzey ve güney kuşak yollarının bitmesiyle trafik daha da rahatlayacak. Malatya merkez büyükşehir ve iki ilçe fikri Malatyanın büyümesine katkı sağlayacaktır dedi.
     Ahmet Çakır da, şehrin sorununu doğru tespit edip, öncelik sırasına göre planlamalar yaptıklarını anlattı.
     Malatyayı daha modern bir kent yapabilmek için çalıştıklarını belirten Çakır, alt yapı, yeni açılan yollar ve kültürel hizmetler başta olmak üzere devam eden bir çok çalışma olduğuna değindi.
     Malatya Vergi Dairesi Başkanlığının yanına bir otopark yaptıklarını kaydeden Çakır, Battalgazi Kavşağından Beylerderesi Viyadüğüne kadar olan bölümde çevre yolu düzenleme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
     Çakır, eskimiş alt yapı çalışmalarını yenilediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Erenden Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER