Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisinin genel

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisinin genel kurulu toplandı


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisinin başkanlığına Zeynep Özdemir seçildi.
     Malatya Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Çocuk Meclisi 2. Olağan Genel Kurul, Kongre Kültür Merkezinde yapıldı.
     Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, yeryüzünde çocuklardan daha kıymetli hiçbir varlık olmadığını belirterek, seçilecek Çocuk Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulunun Malatyadaki çocuklar için çok büyük çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti.
     Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyelerinden Gizem Mumcu, genel kurula Çocuk Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Genel kurulun Çocuk Meclisi Başkanı olarak seçtiği Zeynep Özdemir de Malatyalı çocukların sesi olmak için aday olduğunu ve seçildiğini söyledi.
     İsrailin Gazze saldırılarına da değinen Özdemir, Filistinli çocukların göz göre göre öldürülmesi içimi acıtıyor. Yapılanları şiddetle kınıyorum dedi.
     Muhammed Uzan Başkan Yardımcısı olurken, Mehmet Emin Ertaş, Sena Pelitoğlu, Şeyda Karadağ, Tugay Orman, Şule Kaya, Zeynep Betül Dursun, Fırat Fırat, Nida Karadağ, Azra Canpolat yürütme kurulu üyeliklerine getirildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisinin genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER