Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özdemir, Darendede incelemelerde bulundu


MALATYA (A.A) - Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
     Özdemir, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine gelişinde Başhekim Dr. Erhan Berk, bazı doktorlar ve yöneticilerle görüştü.
     Hastaneyi dolaşan Özdemir, çalışanlar ve hastalarla yakından ilgilendi. Birimleri tek tek gezen Özdemir, hastanedeki bazı cihazların daha önce görev yaptığı yerlerde bile olmadığını belirterek, Burası Darende ve yöresi için büyük şans. Hastanenin yapımından bugüne ulaşmasını sağlayan herkesi kutluyorum dedi.
     Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdemir, sağlıkta dönüşüm projesinin son ayağı olan Kamu Hastaneler Birliğinin 2 Kasım 2012 tarihi itibariyle Malatyada kurulduğunu hatırlattı.
     İdareciler ve hastanelerin yöneticilerini seçerek, sözleşmelerini imzaladıklarını belirten Özdemir, şunları kaydetti:
     Hastalarımıza, insanımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. En iyi hizmeti nasıl sunarız, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Personel dağılımı, fiziki şartlarımızı, araç ve cihaz parkımızı gözden geçiriyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde genel sekreterliklerin kurulmasından sonraki hizmet farkını halkımız yavaş yavaş hissedecektir. Biz, insan odaklı çalışan bir birimiz. Sayın Bakanımızın direktifleri doğrultusunda bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok yakın zamanda halkımız çalışmalarımızın karşılığını görecektir.
     Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesini de değerlendiren Özdemir, Buranın iyi olduğunu bana söylemişlerdi ama tahminlerimden daha güzel. Fiziki şartları çok iyi bir hastane. Birkaç doktor ihtiyacımız var, kısa zamanda onları da gidereceğiz. Burayı her bakımdan tam teşekküllü hale getirmenin yollarını arayacağız diye konuştu.
     Genel Sekreter Özdemir, daha sonra Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanı İsa Özkanı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER