Malatya heyetinden Bakan Ekere ziyaret

Malatya heyetinden Bakan Ekere ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve beraberindeki heyet, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Ekeri ziyaret etti.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, Malatya Milletvekilleri Mahmut Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ekeri ziyaret etti.
     Malatyanın bazı sorunlarının konuşulduğu toplantıda, yapılması için çalışmaların sürdüğü yeni çevre yolu için tarım arazilerindeki toplulaştırmaların hızlandırılması ve yolun biran önce ihaleye hazır hale getirilmesi istendi. Bakan Eker de çalışmaların en kısa zamanda bitirileceği sözünü verdi.
     Ziyarette, Et Balık Kurumunun Malatyada kesim yapması için kombine kiralanması için talepte bulunuldu. Bakan Eker, bu konuda ilgili müsteşara çalışma yapılması için talimat verdi.
     Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından geçici olarak Malatyaya silolar yapılması istenen ziyarette, bu talebi uygun gören Eker, gerekli talimatı verdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya heyetinden Bakan Ekere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER