Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Aslanın

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Aslanın vefatı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi, Basın Yayın Müdürü Cemal Aslanın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Basın Yayın Müdürü Cemal Aslanın vefatından duyulan üzüntünün büyük olduğu belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, bir eğitim programına katılmak üzere Antalyaya gitmek için bindiği Ankara-Antalya uçağında kalp krizi geçirmiş, gerek uçakta bulunan doktorların gerekse de intikal ettirilen hastanedeki sağlık ekiplerinin yoğun müdahalelerine rağmen maalesef hayata döndürülememiş ve Hakkın rahmetine ermiştir.
     Aslanın cenazesinin yarın Malatyada kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Adıyamanın Gerger ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.
     CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da yaptığı yazılı açıklamada, Aslanın vefatının kendisini derin bir üzüntüye sevk ettiğini belirtti.
     Ağbaba, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Değerli dostum Malatya Belediyesi Basın Müdürü Cemal Aslanın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Sabah saatlerinde birlikte sohbet ettiğim Aslanın 1 saat sonra uçakta kalp krizi geçirerek vefat etmiş olması beni çok daha fazla üzüntüye sevk etmiştir. Cemal Aslanın vefatı başta Malatya Belediyesi, Malatya basını olmak üzere Malatya için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Cemal Aslana Allahtan rahmet, sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.
     (ENS-ÖND)
<< Önceki Haber Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Aslanın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER