Malatya Belediye Başkanı Çakırın mahalle ziyaretleri

Malatya Belediye Başkanı Çakırın mahalle ziyaretleri


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Seyran Mahallesini ziyaret ederek muhtarla görüştü, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
     Çakır, Yeşiltepe Semtindeki Seyran Mahallesini ziyaretinde, Yeşiltepeye son yıllarda önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek,çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Başkan Çakır, Kamulaştırmalar yaparak Yüzüncü Yıl Caddesinde yol genişletme çalışması yaptık. Semt konağımız vatandaşlarımızın hizmetinde. Çok amaçlı sosyal tesisimizden de vatandaşlarımız faydalanıyor dedi.
     Amaçlarının Yeşiltepeyi önemli merkezlerden biri haline getirmek olduğuna vurgu yapan Çakır, yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların semtin gelişmesi ve değer kazanmasına yönelik olduğunu kaydetti.
     Yeşilevler civarında da değişim, dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Çakır, Belediyemize bağlı Esenlik şirketinin genel müdürlük binasını buraya taşıması Yeşilevleri adeta yeni bir merkez haline getirdi. Yine Esenlik şirketimiz burada 6 bloktan oluşan konut yapımına başladı diye konuştu.
     Kuzey Kuşak Yolunun da Yeşiltepeden geçtiğini anımsatan Çakır, Kuzey Kuşak Yolunun 8 kilometrelik kısmını açtık. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Çarmuzuya kadar olan bölüm açıldı. Seneye yolumuzu asfaltlayacağız. Bütün çalışmaların bitmesiyle Yeşiltepe farklı bir kimliğe bürünecek dedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakırın mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER