Malatyanın Çevre Düzeni Planı kabul edildi

Malatyanın Çevre Düzeni Planı kabul edildi


MALATYA (A.A) - Malatya İl Özel İdaresi ile Malatya Belediyesi işbirliğinde hazırlanan Çevre Düzeni Planı kabul edildi.
     Malatya Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında Belediye Meclis Salonunda düzenlendi.
     Toplantıda, 2012 yılı belediye ücret tarifesindeki değişiklik, S Plaka Yönetmeliğinin 2, 3 ve 4. geçici maddelerindeki değişiklikle, Yaygın Belediyesinin içme suyu talebi kabul edilirken, bazı cadde ve sokak isimlerinin belirlenmesiyle ilgili maddenin görüşülmesi bir sonraki toplantıya ertelendi.
     Malatya İl Özel İdaresi işbirliğiyle hazırlatılan 1/25 bin ölçekli Çevre Düzeni Planının da kabul edildiği toplantıda, planın, onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderileceği belirtildi.
     Geçtiğimiz hafta sonu kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslanın da anıldığı toplantıda konuşan Çakır, Meclis üyeleri ve Belediye personeline baş sağlığı dileğinde bulundu.
     Merhum Aslanın belediyede çok sevilen biri olduğunu ifade eden Çakır, Aslanın çalışkan ve dürüst kişiliğiyle herkesle iyi diyalog içerisinde olduğunu anımsatarak, Mesai arkadaşlığımızın ötesinde, dost ve arkadaşımızdı. Acısı bizleri son derece üzdü. Biz kendisinden razıydık. Hakkımızı helal ettik. Kendisinin de bizlerden razı olduğu kanaatindeyim. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Malatyanın Çevre Düzeni Planı kabul edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER