Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Arapgir İtfaiyesi için yeni bina yapılıyor -Darende Ziraat Bankası Şubesi Sivas Bölge Yöneticiliğine bağlandı


MALATYA (A.A) - Arapgir İlçe İtfaiyesi için Sanayi Sitesinde yeni bina yapılıyor.
     Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, yapımı devam eden itfaiye binasında incelemelerde bulundu. Burada AA muhabirine açıklamalarda bulunan Cömertoğlu, yangınların can yakıcı olaylar olduğunu belirterek, Bu bir ağaçlık olmuş, ormanlık, ev olmuş, bir de can gitmişse üzüntülerimiz bin kat artıyor. Onun için itfaiye birimine yeni bir bina yaptırıyoruz dedi.
     İtfaiyenin yeni ekipmanlarla takviye edileceğini kaydeden Cömertoğlu, böylece olaylara daha hızlı ve zamanında müdahale edebileceklerini ifade etti.
    
     -Ziraat Bankası Sivas Bölge Yöneticisi Turcan Darendeyi gezdi-
    
     Ziraat Bankası Sivas Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan, Darende ilçesini ziyaret etti.
     Turcan, Darende Şube Müdürü Fahri Ulubaba ve banka çalışanlarıyla görüştükten sonra ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Darendenin önemli bir merkez olduğunu belirten Turcan, ilçede turizm potansiyelinin yanı sıra ticari olarak da ciddi bir hareketlilik yaşandığını söyledi.
     Turcan, Darende şubelerinin iş potansiyelinin yüksekliği, idari yönden düzeni, iletişim koordinasyonu ve transferleriyle Elazığ Bölgeden Sivas Bölge Yöneticiliğine bağlandığını da bildirdi.
     Bu arada Darende Şube Müdürü Fahri Ulubabanın Malatya Akpınar Şube Müdürlüğüne tayin edildiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu - Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER