Malatyada yılbaşı tedbirleri

Malatyada yılbaşı tedbirleri -Valilik, yılbaşının huzur içerisinde geçirilmesi için bir dizi tedbir aldı


MALATYA (A.A) - Malatya Valiliği, vatandaşların yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi için alınan tedbirler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
     Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi, halkın can ve mal güvenliğine yönelik hizmetlerin aksatılmadan verilmesi için bazı tedbirler alındığı kaydedildi.
     Vatandaşların ihtiyaç duymaları halinde polisin 155 ve jandarmanın 156 numaralı telefonlarına ihbarda bulabileceğine işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Malatya Devlet Hastanesi ve Devlet Hastanesi Beydağı Yerleşkesindeki acil servislerde 2 uzman doktor, 2 pratisyen doktor, 2 hemşire devamlı görev başında bulunacak. Polikliniklerde yeteri kadar sağlık personeli ve doktor bulundurulacaktır. Ayrıca sağlık sorunları için Malatya Devlet Hastanesinin ve Devlet Hastanesi Beydağı Yerleşkesinin santral numaralarının aranması yeterli olacaktır.
     Açıklamada, Malatya Devlet Hastanesine telefonla ulaşmak için 326 15 69dan 326 15 78e kadar olan numaraların, Devlet Hastanesi Beydağı Yerleşkesindeki birimlerle irtibata geçmek için de 212 10 10dan 212 10 20ye kadar olan numaraların aranabileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada yılbaşı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER