Malatyada karla mücadele çalışmaları

Malatyada karla mücadele çalışmaları -Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
     Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, karla mücadele çalışmalarının sevk ve idare edildiği belediyedeki merkezde açıklamalarda bulundu. Malatya Belediyesi Karla Mücadele Kriz Masasının her an çalışmaları takip ederek sevk ve idareyi yaptığını belirten Çakır, dünden karla mücadele çalışmalarına hazır olduklarını söyledi.
     Karın çok şiddetli ve yoğun yağması nedeniyle sürücülerden karla mücadele ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Çakır, birçok aracın yol kenarına düzensiz park etmesinin veya yolu kapatmasının çalışmalarını ciddi şekilde olumsuz etkilediğini belirtti.
     Vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini kaydeden Çakır, Özellikle toplu taşıma araçlarının kullanılmasını, özel araçlarla mümkün olduğu kadar trafiğe bu yoğun yağış esnasında çıkılmamasını rica ediyorum dedi.
     Belediyeye bağlı birimlerden cadde ve sokak temizliğini Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün, kaldırım temizleme çalışmalarını ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığını anlatan Çakır, Sahada 380 kişiyle 24 saat esaslı olarak çalışmaktayız. 4 greyder, 30 iş makinesi, takviye olarak pikaplarımız ve 20 kamyonla mücadeleye devam ediyoruz. 15 araçla da tuzlama yapıyoruz. İnşallah bu mücadelemiz hızlı bir şekilde devam edecek ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada karla mücadele çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER