Malatyada bazı caddelerde trafik kontrollü olarak

Malatyada bazı caddelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesinin değişim, dönüşüm çalışmaları kapsamında bazı caddelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yeşilyurt Caddesi üzerinde Paşaköşkü ile Hacı Bektaş-i Veli Caddesi kavşağı arası, Milli Egemenlik Caddesi devamında Çevreyolu ve Arap Osman Kavşağı arası, Evliyaoğlu Caddesinde Tevfik Temelli ile Koyunoğlu Caddesi arası ve Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesinde çalışmalar nedeniyle trafiğin kontrollü olarak verildiği belirtildi.
     Ayrıca, Zabcıoğlu Caddesinden Hasanbey Caddesine kadar olan bölgedeki çalışmalar dolayısıyla trafiğin tek yön olarak sağlandığı ifade edilen açıklamada, Cengiz Topel ve Hasanbey caddelerinde ise ulaşımın geçici olarak çift yönden verildiği bildirildi.
     Sürücülerin, çalışmaların yapıldığı cadde ve sokaklarda işaret ve yönlendirici levhalarına dikkat edilmelerinin istendiği açıklamada, söz konusu mevkilerde işaret levhalarının yanı sıra görevliler tarafından da yönlendirme çalışmalarının yapıldığı kaydedildi.
     Açıklamada, ayrıca vatandaşların, mağduriyet yaşanmaması için çalışma saatlerinde araçlarını buralara park etmemesi istendi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada bazı caddelerde trafik kontrollü olarak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER