Makaralı demir düzeneğin altında kalarak ölen

Makaralı demir düzeneğin altında kalarak ölen çocuk -Yozgatta makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Cesur Bayar, toprağa verildi -Düzeneğin ait olduğu işyeri sahibi tutuklandı (Fotoğraf


YOZGAT (A.A) - Akdağmadeni ilçesinde makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Cesur Bayar, toprağa verildi.
     Yeşiltepe Mahallesinde, arkadaşlarıyla oynarken bir işyerinin yanında bulunan ve beyaz eşya motoru kaldırmada kullanılan makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Cesur, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.
     Bu arada, başlatılan soruşturma kapsamında olayda ihmali bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan iş yeri sahibi Mehmet Ö. (39), sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.
    
     -Cesurun okulunda yas var-
    
     Cesur Bayarın ölümü, eğitim gördüğü Kaymakam Mehmet Tahir İlköğretim Okulundaki öğretmen ve öğrencileri de üzdü. 2-B sınıfındaki arkadaşları, Cesurun sırasına çiçek koydu.
     Cesurun öğretmeni Ersan Altunok, sıcakkanlı, sevecen ve zeki bir çocuk olan öğrencisinin arkadaşları tarafından da çok sevildiğini söyledi.
     Öğrencilerinin ağlamasından ders yapamadıklarını belirten Altunok, Cesuru çok seviyorduk. Arkadaşlarının kalbinde yaşayacak dedi.
     Dün, Akdağmadeni ilçesinde yaşanan olayda, 8 yaşındaki Cesur Bayar, beyaz eşya motoru kaldırmada kullanılan makaralı demir düzeneğin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetmişti.
     (YT-ÖG-TEV-MUS-JM)
<< Önceki Haber Makaralı demir düzeneğin altında kalarak ölen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER