Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon -Operasyon kapsamında tutuklanan 17 zanlıdan biri, avukatın itirazıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı


ANTALYA (A.A) - Mahmutlar belde Belediyesine yönelik operasyon kapsamında tutuklanan 17 zanlıdan 1i, avukatın itirazıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Edinilen bilgiye göre, aralarında Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelikin de bulunduğu 17 tutukludan A.Snin avukatı Serkan Altınoklu, müvekkilinin serbest bırakılması için 5. Asliye Ceza Mahkemesine itirazda bulundu.
     İtirazın değerlendirilmesinin ardından A.S, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Avukat Serkan Altınoklu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müvekkiline yönelik tutuklama sebebi olmadığı gerekçesiyle itirazda bulunduklarını, itirazlarının kabul edilerek, müvekkilinin serbest bırakıldığını bildirdi.
     Müvekkilinin yargılanmasına tutuksuz olarak devam edileceğini kaydeden Altınoklu, Suçsuz olduğuna inandığımız için itirazımızı yapmıştık. Adalete olan güvencemiz tam dedi.
     Mahmutlar belde Belediyesinde yolsuzluk iddiaları ve Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan 13 ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında Belediye Başkanı Ali Çelikin de bulunduğu 17 kişi, Suç örgütü kurarak yönetmek, üye olmak, bu örgüt faaliyeti çerçevesinde ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, zimmet, mal varlığı değerlerini aklamak, resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER