Mahkemeye Tunustan selam yollamış, İstanbulda yakalanmıştı

Mahkemeye Tunustan selam yollamış, İstanbulda yakalanmıştı -Bir bankadan sahte evrakla kredi çektiği iddiasıyla hakkında tutuklama kararı çıkaran mahkemeye, davanın zaman aşımı süresini hesaplayarak 2023te görüşürüz. Tunustan sel


MALATYA (A.A) - Bir bankadan sahte evraklarla kredi çektiği iddiasıyla hakkında tutuklama kararı çıkaran mahkemeye, davanın zaman aşımı süresini hesaplayarak 2023te görüşürüz. Tunustan selamlar yazılı mektup gönderen ve bir süre sonra İstanbulda yakalanan sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Hasan K, avukatlarıyla hazır bulundu. Delil değerlendirmesi yapan mahkeme heyeti, evrak ve imzaların incelenmesi için Adli Tıp Kurumuna yazı yazılmasına karar verdi. Sanığın tutukluluk halinin devamını kararlaştıran heyet, duruşmayı erteledi.
     Malatyanın Battalgazi ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüttüğü 2002-2005 yılları arasında bir bankadan sahte evraklarla birkaç kez kredi çektiği ileri sürülen Hasan K. hakkında soruşturma başlatılmış, bunu öğrendikten sonra ortadan kaybolan zanlı için Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesince yakalama kararı çıkarılmıştı.
     Hakkında yakalama ve tutuklama kararı çıkaran mahkemeye, davanın zaman aşımı süresini hesaplayarak 2023te görüşürüz. Tunustan selamlar ifadeleri yer alan mektup yazan Hasan K, kargonun gönderildiği adresten yola çıkan ekiplerce İstanbulda yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
     Sanık, ilk duruşmada, mektup nedeniyle mahkeme heyetinden özür dilemişti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Mahkemeye Tunustan selam yollamış, İstanbulda yakalanmıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER