Mahalli Futbol Ligi sona erdi

Mahalli Futbol Ligi sona erdi


ADIYAMAN (A.A) - Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen Mahalli Futbol Ligi sona erdi.
     Adıyaman Sporcular Derneği (SPORDER) ve Toplum Destekli Polis Adıyaman Şubesinin ortaklaşa yürüttüğü proje çerçevesinde yapılan maçlarda, finale kalan Bahçecik Mahallesi, Karapınar Mahallesini 3-2 yenerek şampiyon oldu.
     SPORDER Başkanı Yusuf Babar, dereceye girenlerin ödüllendirildiği törende, 10 aydır devam eden Mahalli Ligler projesine destek olan SODES yetkililerine ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.
     Amaçlarının çocuklara spor kültürünün aşılamak olduğunu belirten Babar, şunları kaydetti:
     Bu projede amaç, çocuklarımıza spor kültürünü aşılamanın yanında sağlıklı bir nesil olmaları için de var gücümüzle çalışıp günümüzün hastalığı olan sağlıksız mekanlardaki internet ortamından uzaklaştırmak, obeziteyle mücadele etmek ve sigara, alkol gibi maddelerden de uzak tutmaktı. Dileğim karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde yürütülen bu projenin bundan sonra da süreklilik arz ederek desteklenmesidir.
     Törende daha sonra Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici takımlara ödüllerini verdi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Mahalli Futbol Ligi sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER