Mahalle kursları sona eriyor

Mahalle kursları sona eriyor


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi (KAÇEM) tarafından Cevher Dudayev Mahallesinde oluşturulan birimde Mayıs ayının ilk haftasında başlatılan kurslar 18 Ağustosta sona erecek.
     Cevher Dudavey Mahallesinde Nevşehir Belediyesine ait hizmet biriminde açılan Mayıs ayı başında açılan Kadın Üst Giysileri Kalıp Hazırlama ve Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursuna 24 kadın katıldı.
     Alanlarında uzman eğitimcilerin görev yaptığı kurs çalışmalarında, bölgedeki kadınların meslek kazanmalarının yanı sıra el becerilerinin artırılması da hedefleniyor.
     KAÇEM tarafından açılan ve 4 ay süreli iki eğitici kurs çalışmalarından Kadın Üst Giysileri Kalıp Hazırlama kursu haftada 15 saat olarak gerçekleştirilirken, Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu da haftada 16 saat süre ile devam ettirildi.
     Kursun 18 Haziranda tamamlanmasının ardından yeniden 10 Eylülde başlatılacak olan Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu ve Kadın Üst Giysileri Kalıp Hazırlama kursu için kayıt işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Mahalle kursları sona eriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER