Maganda kurşunu başına isabet etti

Maganda kurşunu başına isabet etti -Konyada 12 yaşındaki kızın başına kurşun isabet ettiği, kaldırıldığı hastanedeki tetkikler sonucu anlaşıldı


KONYA (A.A) - Konyanın Seydişehir ilçesine bağlı Gökhüyük köyünde bir kız çocuğu, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.
     Gökhüyük köyünde çeşmeden su dolduran Gonca Yaman (12) evlerinin önüne geldiğinde bir anda yere yığıldı. Yakınlarınca özel araçla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Goncanın çekilen tomografisinde, başında bir mermi çekirdeği olduğu anlaşıldı.
     Hayati tehlikesi bulunan Gonca, hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakımda gözlem altında tutulan Goncanın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
     Öte yandan, Jandarma ekipleri olayın yaşandığı Gökhüyük köyü yakınlarındaki bir düğün evini incelemeye aldı. Düğün evinde atılan mermilere ait çok sayıda boş kovanı balistik inceleme yapmak için toplayan ekipler, havaya ateş edilmesi sonrasında yere düşen yorgun kurşunun küçük Goncaya isabet etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Maganda kurşunu başına isabet etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER