Madde bağımlılığından kurtulan babaya polis desteği

Madde bağımlılığından kurtulan babaya polis desteği -Hatay polisi, madde bağımlılığından tedaviyle kurtulan 2 çocuk babasına, simit tezgahı alarak yardım eli uzattı


HATAY (A.A) - Yayladağı İlçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, madde bağımlılığından tedaviyle kurtulan 2 çocuk babasına, simit tezgahı alarak yardım eli uzattı.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede ikamet eden ve bir süre önce madde bağımlılığından tedavi olarak kurtulan işsiz, evli ve 2 çocuk babası Murat Kuşa (27), evinin geçimini sağlaması amacıyla simit tezgahı aldı.
     Emniyet Amiri Şenol Şahin, yaptığı açıklamada, madde bağımlılığından kurtulan Kuşa sahip çıktıklarını ve iş sahibi olması için proje çalışması yaptıklarını söyledi.
     Şahin, madde bağımlısı gençlerin kurtulması, topluma kazandırılması, ailesine ve ülkesine faydalı birer bireyler haline gelmesini arzu ettiklerini belirtti.
     Simit tezgahını Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ve Emniyet Amiri Güneşten teslim alarak çalışmaya başlayan Murat Kuş ise, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, bundan sonra çalışarak ailesini geçindirmeye çalışacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu / Salim Taş / Ali Güreli
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Madde bağımlılığından kurtulan babaya polis desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER