Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri KASKİ Başantrenörü Avcı: -Beşiktaşı yendiğimiz için mutluyuz -Beşiktaş Başantrenörü Öztürk: -Çok top kaybedip, kolay sayılar yedik


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Kayseri KASKİnin başantrenörü Ayhan Avcı, Beşiktaşı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Avcı, Beşiktaşı 90-70 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde hedeflerine kayıpsız bir şekilde ilerlemenin sevincini yaşadıklarını belirtti.
     İyi bir takıma sahip olduğunu ifade eden Avcı, şöyle konuştu:
     Beşiktaşı yendiğimiz için mutluyuz. Ligde dörtte dört yaptık. Tam olarak istediğimiz gibi değiliz, hazır olmak için zamana ihtiyacımız var ama oyuncularım çok iyi mücadele ediyor. Bugün Beşiktaş karşısında da oyuncularım çok istekliydi. Hücumda iyiydik ama savunmada kötüydük. İnşallah zamanla savunmadaki sorunları da azaltacağız. İlerleyen haftalarda daha da iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Galibiyet, 15 Kasım Perşembe günü Avrupa Liginde oynayacağımız Horizont Minsk maçı öncesi büyük moral oldu.
    
     -Beşiktaş cephesi-
    
     Beşiktaş Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise rakiplerini galibiyetten dolayı kutlayarak, şunları kaydetti:
     Kayseri KASKİ geçen hafta Galatasarayı mağlup etti. Kadınlar Basketbol Ligine ciddi yatırımlar yapan bir takımla oynadık. Şartlar ne olursa olsun yine de kazanmak istiyorduk. Çok top kaybedip, kolay sayılar yedik. Önümüzdeki maçlarda bu top kayıplarını daha aza indirmeye çalışacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER