Maçın ardından

Maçın ardından -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: -Şans verdiğim bazı futbolcular bu şansı iyi değerlendiremedi -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: -Maçta son vuruşları iyi yapamadık


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Ziraat Türkiye Kupasında sahasında Yeni Malatyasporu 1-0 yenerek 4. tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Skibbe, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Spor Toto 2. Ligde yer alan rakiplerine karşı oynamanın zor olduğunu, Yeni Malatyaspor maçının da zor geçtiğini dile getirdi.
     Maçın ilk yarısından mutsuz olduğunu anlatan Skibbe, şöyle konuştu:
     Alt liglerdeki takımların maçları zor oluyor. Bu liglerde de kaliteli takımlar var. Tokatspor, Akhisar Belediyesporu eledi kupadan. Yeni Malatyaspor da liglerinde Tokatsporu yenmişti. Bu liglerdeki takımlarda kaliteli. Bunu kanıtladılar
     Bazı futbolcularına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Skibbe, Şans verdiğim bazı futbolcular bu şansı iyi değerlendiremedi. İlk yarıdaki mutsuzluğum sadece takımın iyi şanslar yaratamadığı için değil, istek olmayışından ifadesini kullandı.
     İkinci yarıda 2 değişiklik yaptıklarını ifade eden Skibbe, Bu değişiklikler takıma hareketlilik getirdi. Değiştirdiğim oyuncular biraz daha tecrübeli oyunculardı. İkinci yarıda daha çok pozisyon bulduk. Daha çok oyuncu değiştirmek isterdim ancak bu şansımız yoktu. Hücumlarda bir çok hata yaptık diye konuştu.
     Skibbe, Spor Toto Süper Liginde bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçına odaklandıklarını ve Kayseriye puan almak için gideceklerini kaydetti.
    
     -Yeni Malatyaspor cephesi-
    
     Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise Kardemir Karabüksporda daha önce oyuncu ve teknik adam olarak çalıştığını ve kendisi için duygusal bir maç olduğunu belirtti.
     Karabüke futbol oynamak için geldiklerini vurgulayan Kılıç, Maça iyi başladık, oyunun kontrolü çoğunlukla bizdeydi. Maçta son vuruşları iyi yapamadık. Kupada bir hedefimiz yoktu ancak bu maçı kazanmak istiyorduk. Pozisyon zenginliği de bizdeydi. Uzaktan vurulan bir top, gol oldu. Golden sonrada maçı çevirecek pozisyonlar bulduk ancak olmadı diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER