Maçın ardından

Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Güller: -Çaykur Rizespor karşılaşmasında geride kalan haftalara göre daha iyi bir futbol sergiledik


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Bolusporun teknik direktörü Serhat Güller, Çaykur Rizespor maçında geride kalan haftalara göre daha iyi futbol sergilediklerini söyledi.
     Güller, 3-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, sahaya kazanma arzusuyla çıktıklarını, son dakikaya kadar istekli oynadıklarını belirterek, talihsiz goller yediklerini bildirdi.
     İkinci yarıda da net gol pozisyonlarından yararlanamadıklarını dile getiren Güller, 8 net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik ve bizim en büyük sıkıntımız bu. Yediğimiz goller bizim adımıza son derece üzücüydü çünkü bu pozisyonlara çalışmıştık dedi.
     Karşılaşma boyunca iyi futbol oynamalarına rağmen yenildiklerini, yenilgiyi geride bırakarak gelecek haftalarda galibiyete odaklanacaklarını kaydeden Güller, şunları söyledi:
     Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynadığımız oyunun karşılığını alamadık fakat geride kalan haftalara göre daha iyi bir futbol sergiledik. Bu tip maçlar oynayıp yenilmek, Kartalspor maçındaki gibi yenilmekten daha onurlu bir şey çünkü bugün oradaki futboldan daha iyi bir futbol sergiledik. Biz bu şekilde oynamaya devam edelim, bu isteğimizi er veya geç sonuca da yansıtacağız. Bu maçtan dersler çıkartıp önümüzdeki maça iyi bir şekilde hazırlanarak Denizlispor deplasmanına güçlü gitmek istiyoruz.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise değerli bir takımı yendikleri ve zorlu bir deplasmandan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     İkinci yarıda skor olarak üstün durumdayken, rakibe çok sayıda pozisyon verdiklerini anlatan Korukır, şöyle konuştu:
     Bana göre kadro olarak Boluspor çok iyi bir takım. Biz böyle bir deplasmandan 3 puan alarak büyük bir joker yakaladık ve elimizi güçlendirdik. Haftaya Kartalspor deplasmanında 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Tempomuza bu şekilde devam etmek istiyoruz.
     Yaz döneminde Boluda kamp yaptık ve onları izledik. Rakibini tanımak bir teknik direktör için çok önemlidir. Teknik kadro yerine kendiniz izlediğiniz zaman daha farklı sonuçlar çıkarabiliyorsunuz. Bolusporun yedek kadrosunu bile tanıyarak geldik. Dersimize iyi çalışmıştık ve 3 puanımızı aldık.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER