Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu: -Tek sevincimiz, herhangi bir sakatlık yaşamadan turnuvayı tamamlamamız -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Deniz: -Turnuva bizim için


ADANA (A.A) - Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (A) Grubunda son gün karşılaşmalarında Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini 76-68 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Mete Babaoğlu, Tek sevincimiz herhangi bir sakatlık yaşamadan turnuvayı tamamlamamız dedi.
     Babaoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, grupta şansları kalmadığı için bu karşılaşmanın bir hazırlık amacı taşıdığını söyledi.
     Gelecek haftaları düşünerek farklı varyasyonlar denediklerini belirten Babaoğlu, Tek sevincimiz, herhangi bir sakatlık yaşamadan turnuvayı tamamlamamız. Önümüzde zor bir lig başlayacak. İlk 15 maçı deplasmanda oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Bu bizi daha da dirençli bir takım yapabilir diye konuştu.
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Doğan Deniz de turnuvanın kendileri için tecrübe olduğunu belirtti.
     Kupanın artık kendileri açısından bittiğini ve lige konsantre olacaklarını vurgulayan Deniz, Çok çabuk toparlanıp kupayı unutmamız lazım. Bugün iyi oynadık ancak sonunu getiremedik dedi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER