Maçın ardından

Maçın ardından -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: -Bu galibiyetle, yılı iyi kapadık -Olin Edirne Başantrenörü Taştimur: -Rakibimizin isabetli, bizim isabetsiz uzak mesafe atışları, maçın sonucunu belirledi


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyakanın başantrenörü Ufuk Sarıca, Olin Edirneyi 82-70 yendikleri maça ilişkin, Bu galibiyetle, yılı iyi kapadık dedi.
     Ufuk Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarında kaybetme lüksleri olmadığını ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildiklerini söyledi.
     Bu galibiyetle, yılı iyi kapadık diyen Sarıca, şöyle konuştu:
     Maç sırasında iniş çıkışlar gösterdik. Maçta memnun olmadığımız kısımlar var ama sonuçta farklı şekilde kazanmasını bildik. 5 aylık dönemi, verimli ve başarılı geçirdik. Umuyorum 2013, başarılı, şanslı, sakatlıksız ve başarılarla dolu bir yıl olur.
     Pınar Karşıyakaoyuncu Onur Çalban da sahalarında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.
    
     -Olin Edirne cephesi-
    
     Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur ise kadrodaki oyuncularının birbirine kenetlendiğini ifade ettiği Pınar Karşıyakayı, galibiyetinden dolayı tebrik etti.
     Taştimur, Rakibimizin isabetli, bizim isabetsiz uzak mesafe atışları, maçın sonucunu belirledi. Boş pozisyonları çok rahat buluyoruz ama atamıyoruz. Önümüzdeki hafta Tofaş ile çok önemli maçımız var. Takımım, önümüzdeki maç için önemli artılar gösterdi. Bu maçta çok iyi savunma yaptık. Umarım yediğimiz sayı da zamanla aşağıya inecek diye konuştu.
     Olin Edirneli basketbolcu Pertev Öngüner de defansta sarf ettikleri eforun karşılığını, hücumda isabetli şutlar atamayarak alamadıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir/ Senem Yazıcı / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER