Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Antrenörü Çalışkan: -Hedefe oynayacaksanız içerideki maçları almanız lazım. Bu maç da öyle bir maç oldu -İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Bulgurlu: -Buraya puan almak için geldik


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta İskenderun Demir Çeliksporu 4-1 mağlup eden Yeni Malatyasporun antrenörü Hakan Çalışkan, Hedefe oynayacaksanız içerideki maçları almanız lazım. Bu maç da öyle bir maç oldu dedi.
     Çalışkan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Yeni Malatyaspordan ayrılan Gürses Kılıçın değerli bir teknik adam olduğunu belirterek, Kılıçın ayrılışını beklemediklerini ifade etti.
     Karakterli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduklarını dile getiren Çalışkan, İskenderun Demir Çelikspor karşısında özellikle ikinci yarı iyi bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.
     Oyuncuları tebrik eden Çalışkan, Hedefe oynayacaksanız içerideki maçları almanız lazım. Bu maç da öyle bir maç oldu. İnşallah seri yakalamak adına öncü bir maç olur diye düşünüyorum. Arkası gelir inşallah diye konuştu.
     İskenderun Demir Çeliksporun golünden sonra takımın kırılma yaşadığını ifade eden Çalışkan, bunun da skora yansıdığını dile getirdi.
    
     -İskenderun Demir Çelikspor cephesi-
    
     İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu ise ilk yarıyı 1-0 önde tamamladıklarını ancak ikinci yarıda Yeni Malatyasporun iyi bir oyun sergilediğini belirtti.
     Yeni Malatyasporun grubun en iyi takımlarından biri olduğunu dile getiren Bulgurlu, kendilerinin ise genç bir ekip olduklarını söyledi. Bulgurlu, Biz buraya mücadele etmek için, puan almak için geldik ama olmadı. Yeni Malatyasporu tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda da başarılı olur dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER